Lorka Dans en Feestzaal

 

Organisatie van...

  • Dansfeesten
  • Alleenstaanden dansavonden
  • Trouwfeesten
  • Privé balavonden
  • Avondfeesten met diner
  • Bedrijfsfeesten
  • Demonstratieavonden voor firma's
  • Modeshows
  • Bruiloften
  • Brunches
 

Dans

 

Iedere tweede en laatste vrijdagavond van de maand dansavond voor alleenstaanden met Dj vanaf 21u. (In organisatie van Raval) Toegangsprijs tussen de 4 € en de 6.50 €, afhankelijk of je lid bent van Vzw Raval of niet.

 

Op zaterdag zijn er geen dansavonden meer, enkel nog privé-feesten.

 

Op zondag richten wij ons op senioren die hun danspasjes eens willen komen oefenen. Het is een gezellige dansavond met een 150 tal personen.

Iedere 1ste zondag van de maand hebben we Dj Romain met dansmuziek van 18:30u tot 00:00u.

Alle andere zondagen van de maand hebben we live muziek "My Life" vanaf 18:30u tot 00:00u.

Er wordt 2.5 € entré gevraagd bij de bestelling van de eerste consumptie. De deuren gaan open vanaf 17:30 uur. De gewone consumpties worden verkocht aan 2.60 €. 

 

Op dinsdagnamiddag bieden wij onze klanten een fijne dansnamiddag aan. Oorspronkelijk was onze doelgroep een seniorenpubliek dat tijdens de week ook eens op stap wou gaan. Na verloop van tijd is deze namiddag uitgegroeid tot een goed bezochte dag, waar naargelang de namiddag vordert de doelgroep van senioren verandert in jonge alleenstaanden en vrijgezellen (+/- 55 à 75 jarige), vertegenwoordigers en zakenmensen.

 

Op dinsdagnamiddag is het meestal een goede ambiance. Eén week is het Dj, de andere week is het live muziek. Eens per maand is er een warm buffet voorzien om 18:15u.

Aanvang van de live band of Dj is om 14.15 u tot 19.45 u. Deuren open vanaf 13.30. 

De toegang is 6.50 € voor de dansavond met Dj of Live muziek. Indien er een warm buffet bij is, wordt er een toeslag van 2.50 € per persoon gevraagd. Voor 9.00 € per persoon, heb je dan dansnamiddag en het warm buffet.


Op speciale top-dagen zoals Hasselt Kermis en vette dinsdag (carnaval dinsdag) en de eerste dinsdag van het jaar, verlate openingsuren.

 

Vrijgezellen en alleenstaanden

 

Iedere tweede en laatste vrijdag van de maand, alleenstaanden en vrijgezellen avond van R.A.V.A.L.

Raval is een nationale organisatie die activiteiten inricht voor alleenstaanden en vrijgezellen. Het is een vzw en richt louter activiteiten in. Aanvang van de dansavond 21.00 uur en dit tot ongeveer 02.30 u. Gemiddelde leeftijd van de aanwezigen is ongeveer 55 jaar, ook weer naargelang de avond vordert wordt het cliënteel jonger.
Raval biedt u een Dj aan die zowel voor jong als oud aangepaste ambiance en dansmuziek brengt.
Raval doet aan pascontrole, getrouwde personen mogen niet binnen. Zij vragen voor hun realisatie van de avond een toegangsprijs tussen de 4.00 euro en de 6.50 euro naargelang u lid bent of niet. De deuren gaan open vanaf 20.00 u. Ambiance verzekerd.

Iedere tweede vrijdag van de maand ongeveer 250 bezoekers.
Iedere laatste vrijdag ongeveer 400 bezoekers.

 

 

 

Lorka Te Huur

 

Zaal Lorka is te huur voor allerlei manifestaties.
Vele referenties kunnen wij u op simpele vraag geven. Personeelsfeesten, klantenfeesten, trouwfeesten, kapper en modeshows, studentenfuiven, vergaderingen, koffietafels, recepties, voorstellingen, feesten van de duivenbond tot de Belgische voetbalbond, allen kennen zij hun weg naar zaal Lorka. Dineetjes, buffetten, brunchen, alles kan. Wij beschikken over een uitgebreide keuken, eigen keukenpersoneel, en een uitgebreide menukeuze.

De capaciteit van onze grote zaal Lorka kan tot 800 personen zittend. (met smalle tafels). De combinatie zittend en rechtstaand, kan tot 1.000 personen. Bij studentenfuiven kan dit tot 1.200 personen, dit dan zonder tafels en stoelen.
Voor feestjes met eten, kunnen wij u zittend 500 comfortabele zitplaatsen aanbieden met een dansvloer van 100 m². Zonder dansvloer kan dit tot 680 zitplaatsen. wij beschikken ook over ronde tafels en hoge receptie tafels of staantafels en aangepast tafellinnen.

De zaal is niet te huur voor een externe traiteur of catering.
 

Ook op zaterdagavond is zaal Lorka te huur voor bedrijfsfeesten.

Jaarlijks in zaal Lorka en feestzaal de Lork +/- 300 evenementen.

 

 

Mededeling

Minimaliseren

Beste klanten,

Onze feestzaal De Lork gaat terug open vanaf 1 augustus.

Zonet heeft de regering beslist dat feesten met meer dan 50 personen weer mogen in een feestzaal.

Aangezien al onze grote trouwfeesten en onze dans evenementen reeds afgelast zijn voor de maand augustus, hebben we een zee van tijd.

Wil je graag uw gepland feest inplannen, kan het ons steeds laten weten.

Aangezien onze zalen groot genoeg zijn, kunnen we de adviserende afstand zeker behouden.

Ons personeel zal met mondmaskers werken.

We adviseren zoveel mogelijk menu opgediend, maar buffet is ook mogelijk, doch zal dit afgeschermd worden door plexie en zal ons personeel jullie bord maken naar uw keuze.

Dansfeesten zit er helaas nog niet in.

Filip Vanierschot